Ympäristöystävälliset asennusratkaisumme

Markkinoiden ympäristöystävällisin palveluvalikoima

Olemme laajentaneet palveluvalikoimaamme määrätietoisesti useilla ympäristöystävällisillä ratkaisuilla. Uusiutuvaa energiaa ja mahdollisimman vähän hiiltä sekä laadukkaat tuotteet – ennen kaikkea ammattitaidolla asennettuna, mikä takaa rakenteen pitkän käyttöiän ja vähentää tulevaa korjaustarvetta.

Sähkönkulutuksen hiilijalanjäljen pienentämiseen asennamme luotettavasti ja täysin vesitiiviisti katon rakenteisiin Kerabit Aurinkokattoja sekä perinteisempiä aurinkosähköratkaisuja. Ratkaisun valinnassa on tärkeä huomioida katto- ja aurinkosähkötekniikan yhteensopivuus. Tavanomaisista aurinkosähköjärjestelmistä poiketen Kerabit Aurinkokaton ohutkalvopaneelit asennetaan ilman erillisiä kannatinrakenteita, eli paneelit integroidaan kauttaaltaan kiinni bitumikatteeseen ilman läpikiinnityksiä, jotka voisivat aiheuttaa mahdollisia vuotoriskejä. Järjestelmä on myös huomattavan kevyt suhteessa muihin järjestelmiin, vain noin 7 kg/m2.

Pienin hiilijalanjälki syntyy asennuspaketissamme, johon yhdistyvät kertopuiset Kerabit Kattoelementit, markkinoiden vähähiilisin katon vedeneristysratkaisu Kerabit Nature -tuotteilla sekä uusiutuvaa energiaa tuottava Kerabit Aurinkokatto. Tiesitkö muuten, että viherkatto ja aurinkopaneelijärjestelmät myös viihtyvät yhdessä ja parantavat tutkimusten mukaan toistensa toimintaa? Muista myös, että pienen hiilijalanjäljen paras varmistaja on asiantunteva huolto, joka varmistaa hyvin tehdyn katon täysimääräisen käyttöiän – saat tämänkin palvelun meidän kauttamme.

Ota yhteyttä, jos tarvitset lisätietoa >

Tarvitsetko lisätietoa ekologisista kattoratkaisuista?

KerabitPro Oy on luotettava ja vastuullinen toimija, jonka juuret ulottuvat yli 100 vuoden taakse – siksi meillä on vedenpitävää osaamista kaikista katoista.

Meiltä saat myös vähähiilisen Kerabit Nature -vesikatteen sekä ekologiset aurinkokatto- ja puuelementtiratkaisut.

Urakoimme myös pihakansiremontteja.

Ota yhteyttä, jos tarvitset lisätietoa! Voit lähestyä meitä myös sähköpostitse pro.asiakaspalvelu@kerabit.fi tai puhelimitse 010 851 1000.

Yhteydenotto

  • Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Pyydä tarjous Pyydä tarjous Ota yhteyttä Ota yhteyttä