Ympäristöystävälliset asennusratkaisumme

Markkinoiden ympäristöystävällisin palveluvalikoima

Olemme laajentaneet palveluvalikoimaamme määrätietoisesti useilla ympäristöystävällisillä ratkaisuilla. Uusiutuvaa energiaa ja mahdollisimman vähän hiiltä sekä laadukkaat tuotteet – ennen kaikkea ammattitaidolla asennettuna, mikä takaa rakenteen pitkän käyttöiän ja vähentää tulevaa korjaustarvetta.

Sähkönkulutuksen hiilijalanjäljen pienentämiseen asennamme luotettavasti ja täysin vesitiiviisti katon rakenteisiin Kerabit Aurinkokattoja sekä perinteisempiä aurinkosähköratkaisuja. Ratkaisun valinnassa on tärkeä huomioida katto- ja aurinkosähkötekniikan yhteensopivuus. Tavanomaisista aurinkosähköjärjestelmistä poiketen Kerabit Aurinkokaton ohutkalvopaneelit asennetaan ilman erillisiä kannatinrakenteita, eli paneelit integroidaan kauttaaltaan kiinni bitumikatteeseen ilman läpikiinnityksiä, jotka voisivat aiheuttaa mahdollisia vuotoriskejä. Järjestelmä on myös huomattavan kevyt suhteessa muihin järjestelmiin, vain noin 7 kg/m2.

Pienin hiilijalanjälki syntyy asennuspaketissamme, johon yhdistyvät kertopuiset Kerabit Kattoelementit, markkinoiden vähähiilisin katon vedeneristysratkaisu Kerabit Nature -tuotteilla sekä uusiutuvaa energiaa tuottava Kerabit Aurinkokatto. Tiesitkö muuten, että viherkatto ja aurinkopaneelijärjestelmät myös viihtyvät yhdessä ja parantavat tutkimusten mukaan toistensa toimintaa? Muista myös, että pienen hiilijalanjäljen paras varmistaja on asiantunteva huolto, joka varmistaa hyvin tehdyn katon täysimääräisen käyttöiän – saat tämänkin palvelun meidän kauttamme.

Pyydä tarjous Pyydä tarjous Ota yhteyttä Ota yhteyttä