Kerabit LESSNOX - ympäristöystävällinen valinta

Kerabit Lessnox on ympäristöystävällinen pintakermi, joka hajottaa haitallisia typen oksideja

Liikenne, puun ja jätteiden polttaminen sekä teollisuus aiheuttavat typpioksidipäästöjä, jotka heikentävät hengitysilman laatua ja vaikuttavat haitallisesti ympäristöön. Kerabit LESSNOX® on valinta ympäristön hyväksi. LESSNOX®-pinnoitettu bituminen katemateriaali edistää haitallisten typen oksidien hajoamista. Hajoamisen tuloksena syntyvät nitraatit ravitsevat luontoa ja sen kasveja.

Kerabit Lessnox voidaan asentaa tavallisen, bitumisen pintakermin sijasta bitumikermikatoilla aina kaltevuuteen 1:80 saakka.

Kerabit Lessnox -kermi on tarjolla myös uudessa Kerabit Nature -tuotesarjassamme. Kerabit Nature™ on uusi kotimaassa valmistettava ympäristöystävällinen bitumikate- ja vedeneristystuotesarja. Nature-sarjan tuotteissa pääraaka-aineesta eli bitumista korvataan merkittävä osa selluloosatuotannon tähteenä syntyvällä mäntyöljyllä. Mäntyöljyjalosteiden kasvihuonekaasupäästöt ja hiilijalanjälki ovat pienemmät kuin vastaavien fossiilista raaka-aineista valmistettujen tuotteiden ja myös pienemmät kuin monien muista kasviöljyistä valmistettujen tuotteiden. Tukikerroksena Nature-sarjan tuotteissa käytämme kierrätysmateriaalista valmistettua polyesteriä. Tutustu lisää:  Tuoteuutuus Kerabit Nature.

Pyydä tarjous Pyydä tarjous Ota yhteyttä Ota yhteyttä
Tämä sivusto käyttää evästeitä, joiden avulla voimme analysoida sivuston käyttöä ja kohdentaa mainontaa.
Privacy Policy