Kerabit LESSNOX - ympäristöystävällinen valinta

Kerabit LESSNOX® on ympäristöystävällinen pintakermi, joka hajottaa haitallisia typen oksideja

Liikenne, puun ja jätteiden polttaminen sekä teollisuus aiheuttavat typpioksidipäästöjä, jotka heikentävät hengitysilman laatua ja vaikuttavat haitallisesti ympäristöön. Kerabit LESSNOX® on valinta ympäristön hyväksi. LESSNOX®-pinnoitettu bituminen katemateriaali edistää haitallisten typen oksidien hajoamista. Hajoamisen tuloksena syntyvät nitraatit ravitsevat luontoa ja sen kasveja.

Kerabit LESSNOX voidaan asentaa tavallisen, bitumisen pintakermin sijasta bitumikermikatoilla aina kaltevuuteen 1:80 saakka.

Kerabit LESSNOX -kermi on tarjolla myös uudessa Kerabit Nature -tuotesarjassamme. Kerabit Nature® on uusi kotimaassa valmistettava ympäristöystävällinen bitumikate- ja vedeneristystuotesarja. Nature-sarjan tuotteissa pääraaka-aineesta eli bitumista korvataan merkittävä osa selluloosatuotannon tähteenä syntyvällä mäntyöljyllä. Mäntyöljyjalosteiden kasvihuonekaasupäästöt ja hiilijalanjälki ovat pienemmät kuin vastaavien fossiilista raaka-aineista valmistettujen tuotteiden ja myös pienemmät kuin monien muista kasviöljyistä valmistettujen tuotteiden. Tukikerroksena Nature-sarjan tuotteissa käytämme kierrätysmateriaalista valmistettua polyesteriä. Tutustu lisää:  Tuoteuutuus Kerabit Nature.

Pyydä tarjous >

Pyydä tarjous ilmaa puhdistavasta Kerabit LESSNOX -katosta!

KerabitPro Oy on luotettava ja vastuullinen toimija, jonka juuret ulottuvat yli 100 vuoden taakse – siksi meillä on vedenpitävää osaamista kaikista katoista.

Meiltä saat myös vähähiilisen Kerabit Nature -vesikatteen sekä ekologiset aurinkokatto- ja puuelementtiratkaisut.

Urakoimme myös pihakansiremontteja.

Pyydä tarjous! Voit lähestyä meitä myös sähköpostitse pro.asiakaspalvelu@kerabit.fi tai puhelimitse 010 851 1000.

Tarjouspyyntö

  • Kerro korjattavasta kohteesta, esimerkiksi pinta-ala ja sijainti
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 4 MB, Max. tiedostot: 5.
    • Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
    Pyydä tarjous Pyydä tarjous Ota yhteyttä Ota yhteyttä