Kerabit Kattoelementti - sujuvasti valmiiksi asennettua kattoa

Vesikaton sääsuojaus onnistuu elementoimalla jopa nopeammin kuin väliaikainen sääsuoja voidaan pystyttää

Kylmien kattoelementtien tarkoitus on saada rakennus säältä suojaan nopeasti. Kantavaan rakenteeseen asennetaan ensin Kerabit-höyrynsulku kaivoineen. Tämän jälkeen elementit nostetaan holvin päälle ja vedeneristetään. Elementtimenetelmän ansiosta työmaa saavuttaa ajallista hyötyä, säästää nosturitunteja ja sääsuojan työnaikaisia ylläpito- ja muutoskustannuksia. Ratkaisun etuna on se, että investoidulla eurolla saadaan osa pysyvää kattorakennetta ja rakennus turvaan, säältä suojaan.

Tutustu kattoelementoinnin suunnittelu ja toteutus -oppaaseemme: rakennuksen suunnitelmallinen suojaaminen nopeasti kattoelementeillä >

Huomioithan, että voit tilata elementit myös vähähiilisillä Kerabit Nature -kermeillä!

Pyydä tarjous >

Kotimainen lämmöneristetty Kerabit Kattoelementti - nopeasti valmista kattoa

Kylmien kattoelementtien lisäksi toimitamme myös perinteisempiä, lämmöneristettyjä kattoelementtejä.

Kertopuurunkoisilla Kerabit Kattoelementeillä tuomme sujuvuutta ja kustannustehokkuutta rakentamiseen. Elementeillä saadaan nopeasti valmista, sillä yhden työpäivän aikana voidaan asentaa jopa 1000 m2 elementtejä. Tällöin voidaan minimoida työmaalla aikaa vaativa, huonoille sääoloille altis kattotyö, eikä tontilla tarvitse varastoida materiaaleja pitkään. Elementeillä saadaan nopeasti myös alapuoliset rakenteet säältä suojaan.

Kertopuurunkoisilla elementeillämme voidaan saada merkittäviä kustannussäästöjä rungon rakenteeseen, koska tekniikalla on mahdollista kasvattaa jännevälejä. Elementtien pituus on usein 8-21 metriä ja leveys noin 2,5 metriä. Elementtien kokoa rajoittavat käytännössä vain maantiekuljetukset asennuskohteeseen. Elementit valmistetaan konserniimme kuuluvan SeiKat Oy:n tehtaalla Pohjanmaalla.

Elementeistä tehdään hyvin tuulettuvia ja mineraalivillaeristeisiä. Elementin sisäpintaan asenneteen yhtenäinen höyrynsulku, ja siksi LVIS-tekniset läpiviennit (kuten savunpoistoluukut) suositellaan mitoittamaan etukäteen ja asentamaan elementteihin jo tehtaalla. Parannamme lopputuloksen laatua aina kun voimme olla puhkomatta höyrynsulkua työmaalla jälkiasennustöiden vuoksi. Kattoasentajamme hoitavat niin elementtiasennuksen, elementtien saumaukset kuin muutkin kattoon liittyvät asennustyöt. Ammattitaitoiset vedeneristäjämme varmistavat elementit sateelta suojaan heti elementtiasennuksen jälkeen kotimaisilla Kerabit-vedeneristeillä. Asennuspalvelumme kattaa siis katon kokonaisvaltaisen toimituksen avaimet käteen -periaatteella.

Kaikki elementtikatot voidaan varustaa myös Kerabit Aurinkokatolla, joka on täysin tiivis ja vedeneristystä rikkomaton, turvallinen aurinkosähköjärjestelmä.

Pyydä tarjous elementtikatosta!

KerabitPro Oy on luotettava ja vastuullinen toimija, jonka juuret ulottuvat yli 100 vuoden taakse – siksi meillä on vedenpitävää osaamista kaikista katoista.

Meiltä saat myös vähähiilisen Kerabit Nature -vesikatteen sekä ekologiset aurinkokatto- ja puuelementtiratkaisut.

Urakoimme myös pihakansiremontteja.

Pyydä tarjous! Voit lähestyä meitä myös sähköpostitse pro.asiakaspalvelu@kerabit.fi tai puhelimitse 010 851 1000.

Tarjouspyyntö

  • Kerro korjattavasta kohteesta, esimerkiksi pinta-ala ja sijainti
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 4 MB, Max. tiedostot: 5.
    • Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
    Pyydä tarjous Pyydä tarjous Ota yhteyttä Ota yhteyttä