Kerabit Aurinkokatto® on kevyt, ohut ja huomaamaton

Kerabit Aurinkokatto on Kerabit-bitumikatteen ja Virte Solar Oy:n maahantuomien CIGS-ohutkalvopaneelien yhdistelmä. Tavanomaisista aurinkosähköjärjestelmistä poiketen aurinkopaneelit asennetaan ilman erillisiä kannatinrakenteita.

Ratkaisu minimoi tuulikuorma- ja myrskyvaurioriskit. Kerabit Aurinkokatto on testattu VTT:llä ja se täyttää paloluokan BROOF(t2). Kerabit Aurinkokatto soveltuu bitumikatoille sekä uudis- että korjauskohteisiin.

Kevyt, ohut ja huomaamaton

Järjestelmän paksuus on vain noin 6 mm ja paino noin 7 kg/m2.
Kattopinnasta koholle nostettuja kannatinrakenteita ei tarvita lainkaan ja järjestelmä voidaan asentaa myös kaareviin pintoihin. Ratkaisu on lähes huomaamaton ja vaikutus rakennuksen ulkonäköön hyvin vähäinen.

Esteetön ja kestävä

Paneelit ovat kauttaaltaan kiinni kattopinnassa, joten Järjestelmä ei kerää alleen lunta, jäätä tai lehtiä eikä estä veden kulkua. Paneelit sinänsä ovat lähestulkoon huoltovapaita ja mahdollisen vaurion sattuessa järjestelmän yksittäinen paneeli voidaan uusia.

Monikäyttöinen

Kerabit Aurinkokatto voidaan asentaa uudiskohteiden lisäksi myös saneerauskohteisiin, joissa sitä ei aiemmin pidetty rakenteellisista syistä mahdollisena.
Myös villakatoille järjestelmä soveltuu erinomaisesti, koska se ei sisällä painaumia aiheuttavia kannatinrakenteita painoineen.

Pyydä tarjous Pyydä tarjous Ota yhteyttä Ota yhteyttä