Kerabit Aurinkokatto® on kevyt, ohut ja huomaamaton

Kerabit Aurinkokatto on ainutlaatuinen Kerabit-bitumikatteen ja CIGS-ohutkalvopaneelien yhdistelmä. Tavanomaisista aurinkosähköjärjestelmistä poiketen Kerabit Aurinkokatto ei tarvitse erillisiä kannatinrakenteita.

Taipuisat ohutkalvopaneelit integroidaan kauttaaltaan kiinni Kerabit-bitumikatteeseen ilman läpikiinnityksiä, jotka voisivat aiheuttaa mahdollisia vuotoriskejä. Ratkaisu minimoi myös tuulikuorma- ja myrskyvaurioriskit. Kerabit Aurinkokatto on testattu VTT:llä ja se täyttää paloluokan BROOF(t2).

Kerabit Aurinkokaton avulla suurten kiinteistöjen, kuten teollisuuslaitosten, toimistorakennusten ja kerrostalojen loivat bitumikatot on mahdollista ottaa tehokkaasti hyötykäyttöön. Monissa rakennuksissa esim. kauppakeskuksissa, joissa on laajat ja loivat kattopinnat, jäähdytysenergian tarve on suurimmillaan samaan aikaan kuin aurinkosähkön tuottokin.

 

Kevyt, ohut ja huomaamaton

Järjestelmän paksuus on vain noin 6 mm ja paino noin 7 kg/m2.
Kattopinnasta koholle nostettuja kannatinrakenteita ei tarvita lainkaan ja järjestelmä voidaan asentaa myös kaareviin pintoihin. Ratkaisu on lähes huomaamaton ja vaikutus rakennuksen ulkonäköön hyvin vähäinen.

Esteetön ja kestävä

Paneelit ovat kauttaaltaan kiinni kattopinnassa, joten Järjestelmä ei kerää alleen lunta, jäätä tai lehtiä eikä estä veden kulkua. Paneelit sinänsä ovat lähestulkoon huoltovapaita ja mahdollisen vaurion sattuessa järjestelmän yksittäinen paneeli voidaan uusia.

Monikäyttöinen

Kerabit Aurinkokatto voidaan asentaa uudiskohteiden lisäksi myös saneerauskohteisiin, joissa sitä ei aiemmin pidetty rakenteellisista syistä mahdollisena.
Myös villakatoille järjestelmä soveltuu erinomaisesti, koska se ei sisällä painaumia aiheuttavia kannatinrakenteita painoineen.

Pyydä tarjous Pyydä tarjous Ota yhteyttä Ota yhteyttä
Tämä sivusto käyttää evästeitä, joiden avulla voimme analysoida sivuston käyttöä ja kohdentaa mainontaa.
Privacy Policy