Kattorakentamisen vahva ammattilainen

Yksi kumppani kaikenlaiseen kattorakentamiseen

Asennamme pitäviä vesikattoja kaikenlaisista katemateriaaleista, ja palvelutarjontaamme sisältyvät esimerkiksi niin bitumi-, pelti- kuin tiilikatotkin. Uudempia palveluitamme perinteisempien rinnalla ovat esimerkiksi Kerabit Aurinkokatot, kertopuiset Kerabit Kattoelementit sekä viherkatot.

Bitumikatoissa ja vedeneristyksissä käytämme Lohjan tehtaallamme valmistettuja CE-merkittyjä Kerabit-katteita, joilla on avainlippumerkki.

Yli 100 vuotisen historiamme aikana meille on kertynyt vankka ammattitaito katto- ja vedeneristysrakentamisesta. Työllistämme nelisensataa kattoalan ammattilaista, joista monella on vuosien ja jopa vuosikymmenten kokemus alalta. Koko henkilöstömme on suorittanut katto- ja vedeneristysalan tulityökoulutuksen sekä työturvallisuuskoulutuksen. Henkilöstömme osaamista kehitetään jatkuvasti mm. järjestämällä alan ammattitutkintokoulutusta.

Monipuolista osaamista vaativissa katto- ja vedeneristysratkaisuissa olemme parhaimmillamme – kysy lisää!

Pyydä tarjous >

Pyydä tarjous katosta!

KerabitPro Oy on luotettava ja vastuullinen toimija, jonka juuret ulottuvat yli 100 vuoden taakse – siksi meillä on vedenpitävää osaamista kaikista katoista mutta myös pihakansirakentamisesta.

Meiltä saat myös vähähiilisen Kerabit Nature -vesikatteen sekä ekologiset aurinkokatto- ja puuelementtiratkaisut.

Pyydä tarjous! Voit lähestyä meitä myös sähköpostitse pro.asiakaspalvelu@kerabit.fi tai puhelimitse 010 851 1000.

Tarjouspyyntö

  • Kerro korjattavasta kohteesta, esimerkiksi pinta-ala ja sijainti
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 4 MB, Max. tiedostot: 5.
    • Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
    Pyydä tarjous Pyydä tarjous Ota yhteyttä Ota yhteyttä