Pitävät pihakansiremontit

Vaativiin pihakansisaneerauksiin meillä on omat erikoistuneet ammattilaisemme. Nämä pihakannet pitävät!

Pihakannen lisäksi vaativia betonirakenteiden vedeneristyksiä voidaan tehdä käännettyihin kattorakenteisiin tai vaikkapa viilennystä tarjoaviin kattoterasseihin.

Mikäli vanhat rakenteet ovat päässeet vaurioitumaan ja kannen kantavuus on liian heikko, voi tarve olla hyvinkin laajalle pihakansiremontille. Tällöin remonttiin kuuluu vanhan holvin purku ja uuden rakentaminen. Yleensä työt tehdään sääsuojassa. Vanhat pintarakenteet ja holvi puretaan, jonka jälkeen valetaan uusi kantava rakenne. Uusi holvi vedeneristetään, salaojitetaan ja lämmöneristetään. Holvin päälle asennetaan uudet pintarakenteet, kuten esimerkiksi betoni- tai graniittikiveys. Pienemmässä remontissa puretaan esimerkiksi vanhaan vedeneristykseen asti, jonka jälkeen tehdään kallistuskorjauksista lähtien kansi entistä ehommaksi.

Pyydä tarjous >

Pyydä tarjous pihakansiremontista!

KerabitPro Oy on luotettava ja vastuullinen toimija, jonka juuret ulottuvat yli 100 vuoden taakse – siksi meillä on vedenpitävää osaamista kaikista katoista mutta myös pihakansirakentamisesta.

Meiltä saat myös vähähiilisen Kerabit Nature -vesikatteen sekä ekologiset aurinkokatto- ja puuelementtiratkaisut.

Pyydä tarjous! Voit lähestyä meitä myös sähköpostitse pro.asiakaspalvelu@kerabit.fi tai puhelimitse 010 851 1000.

Tarjouspyyntö

  • Kerro korjattavasta kohteesta, esimerkiksi pinta-ala ja sijainti
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 4 MB, Max. tiedostot: 5.
    • Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
    Pyydä tarjous Pyydä tarjous Ota yhteyttä Ota yhteyttä