Turvallisuus työmaalla on tärkeää meille

KerabitPro Oy on mukana Nolla tapaturmaa -foorumissa ja olemme kokonaisuudessaan sitoutuneet jatkuvaan työturvallisuuden kehittämiseen. Tavoitteenamme on tapaturmien järjestelmällinen vähentäminen.

Työturvallisuus katto- ja vedeneristystyömailla vaatii kaikkien osapuolten saumatonta yhteistyötä, avoimuutta ja toinen toisiltamme oppimista. Turvallinen, hyvin etenevä työmaa on kaikkien etu. Vältämme ylimääräiset kustannukset ja aikataulujen venymiset. Omalla esimerkillämme voimme toivottavasti vaikuttaa kaikkien työmaalla työskentelevien toimintaan ja samalla osoittaa, että KerabitPro Oy on turvallinen ja luotettava urakoitsija.

Rakennuttajan työturvallisuusvastuut

Työturvallisuus on huomionarvoinen asia. Rakennuttajalla on aina vastuu työmaansa työturvallisuudesta. Valitsethan vastuullisen urakoitsijan, joka varsinaisen urakan lisäksi hoitaa myös työturvallisuusasiat laadukkaasti.

Oheinen Kattoliiton laatima ohje auttaa rakennuttajaa perehtymään työturvallisuuteen liittyviin vastuisiin sekä valitsemaan vastuullisen kattourakoitsijan.

 

Kattoliitto: Rakennuttajan työturvallisuusvastuut

Pyydä tarjous Pyydä tarjous Ota yhteyttä Ota yhteyttä