Luotettava katto- ja vedeneristysrakentamisen kumppani

KerabitPro Oy on luotettava ja vastuullinen toimija, jonka juuret ulottuvat yli 100 vuoden taakse – siksi meillä on vedenpitävää osaamista.

Kuulumme Nordic Waterproofing -konserniin, jolle Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Suomen Vahvimmat -sertifikaatin. Sertifikaatti myönnetään ainoastaan parhaista parhaille: vain 12 % suomalaisista yrityksistä täyttää sertifikaatin tiukat kriteerit. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Olemme Luotettava Kumppani! Hae ajantasainen tilaajavastuuraporttimme täysin veloituksetta osoitteesta www.tilaajavastuu.fi.

RALA-pätevyys on osoitus osaamisesta, vastuullisuudesta ja luotettavuudesta asiakkaille ja sidosryhmille. Lue lisää: www.rala.fi. Tästä voit lukea uusimman RALA-raporttimme >

Olemme Kattoliitto ry:n jäsenyritys. Kattoliitto edistää hyvää kattorakentamista. Liiton tavoitteena ovat mm. yhä toimivammat ja kestävämmät kattoratkaisut suomalaisiin kiinteistöihin, edistää alan tutkimus- ja kehitystyötä sekä ohjata vaatimusten ja standardien kehittymistä. Liitto kasvattaa alan työntekijöiden ammattitaitoa kehittämällä koulutustoimintaa ja laadunvalvontamittareita ja edistää aktiivisesti alan työ- ja paloturvallisuutta. Kattoliitto edustaa jäsenkuntaansa sekä alaan liittyvissä että työnantajajärjestöissä, ja on jäsenenä mm. Rakennusteollisuus RT ry:ssä, Elinkeinoelämän keskusliitto EK:ssa, Rakentamisen Laatu RALA ry:ssä sekä Suomen pelastusalan keskusjärjestö SPEK:issä. Kattoliitto julkaisee Toimivat Katot -julkaisua.

Kuulumme Nolla tapaturmaa -foorumiin. Haluamme, että voimme saapua työhömme, tehdä työmme ja lähteä töistä kotiin turvallisesti, joka päivä.

 

Varma ja luotettava vankalla kokemuksella

Olemme katto- ja vedeneristysrakentamisen erikoisasiantuntija. Rakennamme ja korjaamme kaikkia kattoja Suomessa. Bitumikatoissa ja vedeneristyksissä käytämme emoyhtiömme Lohjan tehtaalla valmistettuja CE-merkittyjä Kerabit-katteita, joilla on avainlippumerkki. Yli 100 vuotisen historiamme aikana meille on kertynyt vankka ammattitaito katto- ja vedeneristysrakentamisesta.

KerabitPro Oy työllistää nelisensataa kattoalan ammattilaista, joista monella on vuosien ja jopa vuosikymmenten kokemus alalta. Koko henkilöstömme on suorittanut katto- ja vedeneristysalan tulityökoulutuksen sekä työturvallisuuskoulutuksen. Henkilöstömme osaamista kehitetään jatkuvasti mm. järjestämällä alan ammattitutkintokoulutusta.

KerabitPro on osa Tukholman pörssissä noteerattua pohjoismaista Nordic Waterproofing Groupia, joka on yksi Euroopan johtavista vedeneristystuotteiden ja -palveluiden toimittajista. Suomen konsernimme monipuolisesta tuote- ja palveluvalikoimasta saat lisätietoa osoitteesta www.nwsuomi.fi ja/tai kerabitpro.fi/nwsuomi.

 

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys on toimintamme kulmakiviä. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan yhä paremmin asiakkaidemme odotuksia. Korkeatasoinen kokonaisratkaisu takaa kestävän ja toimivan lopputuloksen sovittujen ehtojen ja aikataulujen mukaisesti.

Pyydä tarjous Pyydä tarjous Ota yhteyttä Ota yhteyttä