Tiilikattoremontti

Tiilikatto-osaamisemme on markkinoiden vahvinta. Henkilöstömme referenssit täydentyivät keväällä kahdella tiilikattojen elämäntyöpalkinnolla!

Varsinkin vaativat saneeraukset ovat vahvinta lajiamme. Kotimainen tiilikate kruunaa katon ja antaa pitkäikäisen suojan! Yksityiskohdista emme tingi.

Voimme tarjota kattoremontin yhteydessä myös kohteeseen sopivan aurinkosähköjärjestelmän. Ammattilaisen asentamana katto toimii, satoi tai paistoi. Käytämme markkinoiden kehittyneintä kiinnitystekniikkaa. Aurinkosähkö soveltuu hyvin esim. kiinteistösähkön tuottamiseen taloyhtiöissä.

Palvelemme kaikissa kattoon ja aurinkosähköön liittyvissä kysymyksissä.

Mikä vaikuttaa tiilikattoremontin hintaan?

Usein kysytään, mikä vaikuttaa tiilikattoremontin hintaan. Ennen urakan kilpailutusta on tärkeää selvittää lähtötilanne, kuten esimerkiksi:

  • ovatko alusrakenteet vaurioituneet,
  • tarvitaanko muihin yläpohjarakenteisiin korjauksia,
  • uusitaanko aluslaudoitus / aluskate vai voidaanko se jättää uuden rakenteen alle,
  • esiintyykö rakenteissa asbestia, jolloin tarvitaan asbestipurkutyö.

Monesti sadevesijärjestelmä, kuten kourut ja syöksytorvet, kannattaa uusia tiilikattoremontin yhteydessä. Rakenteen peruskorjauksen yhteydessä arvioidaan, ovatko huolto- ja korjaustöissä tarvittavat turvallisuusvarusteet katolla nykypäivän vaatimusten mukaiset. Kun muun muassa nämä tekijät ovat määritelty tarjouspyyntöasiakirjoissa, saa rakennuttaja mahdollisimman vertailukelpoisia tarjouksia remontin laajuus ja laatutaso huomioiden.

Pyydä tarjous Pyydä tarjous Ota yhteyttä Ota yhteyttä