Laadukas kattoremontti KerabitProlta

Vuosien saatossa olemme korjanneet tuhansia kattoja kaikilla katemateriaaleilla, sekä pieniä että isoja. Kysy lisää ja tutustu kohteisiimme!

Meidän mielestämme kattoremonteissa tärkeintä on panostaa oikein mitoitettuun korjaukseen – katon pitää olla kaunis päältä mutta myös sisältä!

Pyydä tarjous >

Koska kattoremontti on ajankohtainen?

Katon käyttöikään vaikuttavat monet asiat: miten katto on alun perin suunniteltu, koko yläpohjan rakenne, kattokaltevuus, katemateriaali, työn toteutus sekä katolla käyttöiän aikana tehdyt huolto- ja korjaustoimet.

Olemme korjanneet kattoja ikäväliltä 5 – 110 vuotta. Materiaalista riippumatta tyypillinen katto voi kestää 50 vuotta, mutta käyttöikä voi tippua puoleen jo pelkällä huollon laiminlyömisellä. Rakennusaikana tai edellisen korjauksen yhteydessä tehdyt suunnittelu- ja toteutusratkaisut vaikuttavat siihen, onko katolla mahdollisuuksia kestää niinkään pitkään. Kun katon ikä on 15 vuotta tai edellisestä korjauksesta on yhtä pitkä aika, on korkea aika tehdä kuntoarvio ja selvittää tilanne.

Yksikään käyttöikävuosi ei tule ilmaiseksi.

Rakennuslupa, muutoslupa tai ilmoitus

Yleensä normaalissa vesikaton peruskorjaukseen ei tarvita rakennuslupaa tai edes ilmoitusta kunnan tai kaupungin rakennusvalvontaan. Mikäli normaalin kattotyön aikana kiinteistön julkisivuihin tai muihin näkyviin osiin tehdään muutoksia, esimerkiksi katteen väri vaihdetaan tai räystäspellitykset muuttuvat oleellisesti, niin silloin yleensä vaaditaan rakennus- tai muutoslupaa. Mikäli aiotaan tehdä kattomuodonmuutos, vaaditaan aina rakennuslupa ja riittävän pätevät suunnittelijat. Oman alueensa rakennusvalvonnalta kannattaa kuitenkin aina kysyä, vaativatko he juuri teidän kohteeseenne suunnitelluista töistä lupia.

Pyydä tarjous kattoremontista!

KerabitPro Oy on luotettava ja vastuullinen toimija, jonka juuret ulottuvat yli 100 vuoden taakse – siksi meillä on vedenpitävää osaamista kaikista katoista.

Meiltä saat myös vähähiilisen Kerabit Nature -vesikatteen sekä ekologiset aurinkokatto- ja puuelementtiratkaisut.

Urakoimme myös pihakansiremontteja.

Pyydä tarjous! Voit lähestyä meitä myös sähköpostitse pro.asiakaspalvelu@kerabit.fi tai puhelimitse 010 851 1000.

Tarjouspyyntö

  • Kerro korjattavasta kohteesta, esimerkiksi pinta-ala ja sijainti
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 4 MB, Max. tiedostot: 5.
    • Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
    Pyydä tarjous Pyydä tarjous Ota yhteyttä Ota yhteyttä