Kaikki irti kattoremontista

Oletko miettinyt, miten saat varmasti kaiken irti kattoremontista?

Jos haluat valjastaa kattosi energian tuotantoon, kannattaa tutustua Kerabit Aurinkokattoon®. Lisälämmöneristyksellä saat vähennettyä lämmityksen hukkaenergiaa ja sisälämpötila pysyy lämmityskaudella tasaisempana. Kattomuodonmuutoksella voit antaa uuden ilmeen koko rakennukselle, ja kattorakenteeseen tehtävään lisätilaan voidaan sijoittaa nykyaikainen kiinteistötekniikka. Vanhasta katosta voit mahdollisesti tehdä myös ekologisen viherkaton, vaikkapa perhosten ja pölyttäjien suosiman biodiversiteettikaton. Myös bitumikermeistä löytyy ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja: Kerabit Nature® ja Kerabit LESSNOX®.

Me voimme tarjota ratkaisut joka lähtöön – kysy lisää ja ota yhteyttä!

Pyydä tarjous >

Lisälämmöneristäminen katon peruskorjauksen yhteydessä

Mikäli yläpohjarakennetta halutaan lisälämmöneristää kattoremontin yhteydessä, on suunnittelijan ammattitaito ja kokemus äärimmäisen tärkeää, sillä lisälämmöneristyksen seurauksena katon kosteustekninen ja fysikaalinen toiminta voi muuttua. Näihin ratkaisuihin päädytään yleensä valitettavasti vain silloin kun koko katon rakenteissa on perustavanlaatuista virhettä olevia asioita eikä katto toimi oikein. Käytännössä tällaisissa tapauksissa katto puretaan kokonaan aina kantavaan rakenteeseen asti ja poikkeuksetta kiinteän sääsuojan alla, jolloin kustannukset ovat suurempia perinteiseen kattoremonttiin verrattuna. Katto on kuitenkin oleellinen osa koko kiinteistön energiatehokkuutta ja sen vuoksi on tärkeää, etteivät lämpö- tai ilmavuodot sekä vesivuodot vesikattorakenteen läpi ole olleet suuria aiheuttaen kosteus- ja homeongelmia, jolloin usein käytetty kevyt katemateriaalin uusiminen ei tule kysymykseen.

Rakennuksen lisäeristäminen voidaan joissain tapauksissa hyväksyä avustettaviin kustannuksiin (ARA Korjausavustukset 2018), mikä lisää lisälämmöneristyksen mielekkyyttä taloudellisesta näkökulmasta tarkasteltuna.

Pyydä tarjous kattoremontista!

KerabitPro Oy on luotettava ja vastuullinen toimija, jonka juuret ulottuvat yli 100 vuoden taakse – siksi meillä on vedenpitävää osaamista kaikista katoista.

Meiltä saat myös vähähiilisen Kerabit Nature -vesikatteen sekä ekologiset aurinkokatto- ja puuelementtiratkaisut.

Urakoimme myös pihakansiremontteja.

Pyydä tarjous! Voit lähestyä meitä myös sähköpostitse pro.asiakaspalvelu@kerabit.fi tai puhelimitse 010 851 1000.

Tarjouspyyntö

  • Kerro korjattavasta kohteesta, esimerkiksi pinta-ala ja sijainti
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 4 MB, Max. tiedostot: 5.
    • Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
    Pyydä tarjous Pyydä tarjous Ota yhteyttä Ota yhteyttä